Funktion, kvalitet, hållbarhet kombinerat med design

Vi såg det här >

Vi har arbetat heltid med hästar sedan tonåren och alltid varit mycket intresserade av ryttarens sits och inverkan på hästen. Vi ville utveckla egna funktionella slitstarka rid utrusningar. Tanken är att en nöjd kund som tycker om sin utrustning inte vill byta ut den, och kommer därför inte att bidra till den ”slit och släng” kultur som vi ser alltmer av i vårt samhälle.

Vår lösning >

 

Funktion – Kvalitet – Hållbarhet  

Funktion: våra produkter ska fungera så bra som möjligt, för att underlätta för oss att skapa harmonisk kommunikation mellan häst och ryttare.

Kvalitet: bästa möjliga materialval. Vi strävar efter att använda så slitstarka material som möjligt för lång hållbarhet. Vår design är så klassisk och tidlös som möjligt, för att vara gångbara över många tidsepoker. 

Hållbarhet: många av våra produkter tillverkas av läder. Vi strävar efter att använda läder från leverantörer som tar hållbarhetsfrågor på stort allvar. 

Val av miljövänligt material som håller länge, är bra för människor och naturen = Hållbarhet

 

Här är vi nu >

Just nu arbetar vi med att bygga varumärket Denni Design. Vår nya webbshop är uppe och vi uppdaterar den kontinuerligt. Vår befintliga marknad är Sverige, Norge och Island. Vi skulle gärna ta oss in på den tyska.

Vårt nästa steg >

Fortsätta att arbeta med vår nya webbshop. Hitta kontakter och ingångar till den tyska marknaden.

Vi söker > Kontakter för att ta oss in på den tyska marknaden

 

Mer information hittar du på

dennidesign.com

 

Kontakta oss

Denni Design

Tel: +46(0)733 87 07 07

E-post: info@iaodenni.nu