Nytt eller begagnat - ditt val!

Vi såg det här >

Produkterna inom hästnäringen är som regel av god kvalitet och har lång livslängd. Det finns många anledningar till att man väljer att köpa ny utrustning utan att den gamla är utsliten. Även om andrahandsvärdet på den begagnade utrustningen är god känner många att de varken har tid eller ork att lägga på att sälja sin gamla utrustning. Däremot är det många som gärna tittar om de kan spara några kronor och hitta en begagnad produkt när de ska köpa material.

Vår lösning >

Att tillhandahålla en trygg, enkel och bekväm second handshop för hästutrustning. Vi är idag hästsveriges största webbshop för second handförsäljning och finns även med en butik i Torshälla utanför Eskilstuna. Vi tar emot all sorts utrustning för hästnäringen så som den är och rengör den och lägger den till försäljning i vår shop. När varan är såld betalar vi ut pengarna minus vår andel för förmedlingen. Tryggt, smidigt och bekvämt.

Här är vi nu >

Vi säljer produkter till hela Sverige och kan i princip även ta emot varor från densamma. Utmaningen är logistiken. Vi skulle kunna samla in material på fler orter, göra i ordning dem lokalt, och lägga upp i webbshopen med rätt partners på plats. Shopen finns, konceptet är där, affärsmodellen och prissättningen är klar. Men då behöver vi både lokala partners och en riktigt bra logistiklösning.

Vårt nästa steg >

Vi vill expandera och söker partners både vad gäller lokala samarbeten och logistiklösning. Second handmarknaden är stor och vi har hittat en modell som funkar. Det enda som hindrar oss från expansion är rätt samarbetspartners.Vårt nästa steg är…

Vi söker > samarbetspartners och logistikhjälp 

Mer information hittar du på

www.equuses.se

Kontakta oss

Equused AB

Germundsgatan 87
64430 Torshälla
Sweden