Följ hästen hälsa och prestation dygnet runt

Vi såg det här >

 

Hästtränare, ägare och uppfödare av värdefulla elithästar har stort nytta av att ha kontroll på hästen dygnet runt. Mycket kan hända med hästen såsom skada eller sjukdom när den är ensam, men ingen har råd med manuell övervakning dygnet runt. Tidsaspekten är den allra viktigaste faktorn för att få en god prognos och inte sällan har det gått många timmar innan man upptäcker att något inte är bra med hästen.

Vår lösning >

 

Eftersom tid är den viktigaste faktorn, så är möjligheten att övervaka hästens hälsa och mående på distans dygnets alla timmar det som kan göra mest skillnad för framgång eller förlust av ett värdefullt djur. Vi har tagit fram en digital tjänst där du kan följa hästen hälsa och prestation dygnet runt. Händer det något, till exempel att hästen får feber så kan du agera direkt.

Här är vi nu >

Just nu arbetar vi med vår prototyp som ska vara klar under 2021. Vi räknar med att vi har cirka 2-3 års utveckling och förfining framför oss innan det är dags att gå ut brett med vår tjänst.

Vårt nästa steg >

Vi har kommit en bra bit på vägen och vill öka takten för att komma ut på marknaden. För att göra detta behöver vi både investerare och tid. Tid i form av relevant kunskap och erfarenhet, kontakter, eller aktivt arbete med att ta oss vidare. Väl ute på marknaden kommer vår tjänst att kunna erbjudas internationellt.

Vi söker > Investerare – gärna med hästintresse och kanske annan kunskap att bjuda på, långsiktiga samarbetspartners, internationell go-to-market-erfarna,partners inom elitskiktet av hästnäringen.

Mer information hittar du på

optimal.home.blog

Kontakta oss

OptiAnimal
Hornsgatan 141C
Stockholm117 28 Sweden

Tel:
Kajsa +46 (70) 558 34 88  
Pia: +46 (70) 812 54 40
E-post: kontakt@optianimal.se