Designa hoppbanor direkt i mobilen

Vi såg det här >

Idag använder de flesta som designar och ritar hoppbanor Microsoft Visio som är ett datorprogram som använder vektorgrafik för att rita och organisera komplexa idéer visuellt. Det är ett generellt program som kan användas till mycket… och därmed inte specifikt anpassat för att rita hoppbanor.

Vår lösning >

Scopey app är ett program som gör det enkelt att rita och designa hoppbanor som får ryttare och häst att utveckla sin teknik. Med vår app ritar du smidigt upp en hoppbana i mobilen eller på en platta oavsett var du är. Det är enkelt att göra ändringar och justeringar i banan på appen och du får en tydlig visuell överblick över din ritning. 

Här är vi nu >

Vi behöver ta fram en affärsmodell som passar branschen och vår produkt. För att göra det letar vi efter en samarbetspartner som har erfarenhet. Vi vill bygga en organisation med rätt människor som vill gå in och driva produkten och varumärket vidare. Vi tänker vara kvar som delägare men har fler produkter som vi vill utveckla och behöver rätt team runt oss för att kunna göra båda sakerna.

Vårt nästa steg >

Vi håller som bäst på och arbetar med Betaversion av Scopey app. Vår expertis ligger inom innovation och teknikutvecklingen. Där jobbar vi med vidareutveckling av funktioner och back end. Men vad är nästa steg för att få Scopey att lyfta som företag? Vi behöver partners med rätt kompetens som kan hjälpa oss med finansiering, affärsmodell, och att driva det som bolag.

Vi söker > Samarbetspartners för att flytta Scopey från teknikstadiet till affärsstadiet.

Mer information hittar du på

scoopeyapp.com

Kontakta oss

Carrot AB

Ebba Kierkegaard
Founder & CEO
E-mail: ebba@carrot.se