Ha koll på allt som
rör hästen

Vi såg det här >

Stallen är en av de sista utposterna som inte tagit tillvara på digitaliseringens fördelar. Här lever anslagstavlorna och pappersarkivet fortfarande kvar. Lite märkligt då det är mycket att hålla reda på som skulle ha nytta av att vara samlat på ett ställe där det alltid är lättillgängligt och i ordning.

Vår lösning >

En digital filofax anpassad för stallivet för att organisera och ha koll på allt som rör hästen. Här är allt samlat, du planerar in träning, stallpass, hovslagning, samlar journaler, dopingkontroller, foderstatus, ekonomirapporter, eventuella kostnader för vidarefakturering mm. Allt är alltid uppdaterad, tillgängligt och utan svårigheter att hitta.

Här är vi nu >

Vi är i lanseringsfasen. Programvaran finns och används fullt ut i stall. I dagsläget har vi samarbeten med ett antal influensers då det handlar om att förändra ett inrotat beteende i hästbranschen. Vi tror inte att frågan är om förändringen kommer ske utan när. Stallen kommer att digitaliseras de också. Vår produkt är användarvänlig och än så länge utan konkurrenter i Sverige.

Vårt nästa steg >

Vi behöver rulla ut den på marknaden i god takt och med förutsättningar att på ett snabbt och smidigt sätt hantera eventuell feedback och utvecklingsmöjligheter som kommer med att den når marknaden brett. Här behövs både tid, finanser, erfarenhet och kontakter. Uppfyller du ett eller flera av dessa kriterier så är vi nyfikna på att veta mer om dig.

Vi söker > Investerare, partners med it-teknikkunnande och hästintresse, go-to-market erfarna.

Mer information hittar du på

Whinny

Staby Gård

582 76 Linköping

Tel: +46(0)708 – 702 728
E-post: sofia@stabygard.se